"Dromen rondom gezondheid en positieve gezondheid worden gedeeld!"

Wie we zijn

Een beweging op gang brengen kun je niet alleen. Dat doen we samen. Met Positieve Gezondheid als gemeenschappelijke taal. Alle aangesloten partijen ondersteunen dit gedachtegoed en realiseren verbeteringen in het landschap van zorg en gezondheid in de regio. De resultaten en opgedane kennis hieromtrent wordt gedeeld zodat we van elkaar kunnen leren en het wiel niet telkens op verschillende plaatsen uitgevonden hoeft te worden. Zo ontstaat een beweging die steeds groter wordt en sneller gaat.

Deelname aan het netwerk is vrijwillig en kosteloos. Maar niet vrijblijvend dus mét inspanningsverplichting. Op inhoud. In de vorm van het formuleren van en uitvoering geven aan een pledge. Dit is een concrete belofte passend bij de implementatie van het concept van Positieve Gezondheid in de regio. Deze pledges van de netwerkleden staan centraal in de bijeenkomsten. Samen leren, experimenteren, elkaar vinden en verbinden zijn daarbij belangrijke uitgangspunten.

Het netwerk komt acht keer per jaar bij elkaar.

Belangstelling? Bezoek gerust een dan netwerkbijeenkomsten op:

- donderdag 19 september bij Syntein in Boxmeer van 9.30 - 11.00 uur (Bereklauw 1, 3e etage);

- dinsdag 22 oktober bij Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen van 14.00 - 16.00 uur Themabijeenkomst voor werkgevers over medewerkers en Positieve Gezondheid. (Zuster Bloemstraat 20, Beugen);

- dinsdag 26 november bij Syntein in Boxmeer (Bereklauw 1, 3e etage).

Kijk-, Lees- en Luistertips: Video's Praktijkvoorbeelden Downloads & links