"Dromen rondom gezondheid en positieve gezondheid worden gedeeld!"

Wie we zijn

Een beweging op gang brengen kun je niet alleen. Dat doen we samen. Met Positieve Gezondheid als gemeenschappelijke taal. Alle aangesloten partijen ondersteunen dit gedachtegoed en realiseren verbeteringen in het landschap van zorg en gezondheid in de regio. De resultaten en opgedane kennis hieromtrent wordt gedeeld zodat we van elkaar kunnen leren en het wiel niet telkens op verschillende plaatsen uitgevonden hoeft te worden. Zo ontstaat een beweging die steeds groter wordt en sneller gaat.

Deelname aan het netwerk is vrijwillig en kosteloos. Maar niet vrijblijvend dus mét inspanningsverplichting. Op inhoud. In de vorm van het formuleren van en uitvoering geven aan een pledge. Dit is een concrete belofte passend bij de implementatie van het concept van Positieve Gezondheid in de regio. Deze pledges van de netwerkleden staan centraal in de bijeenkomsten. Samen leren, experimenteren, elkaar vinden en verbinden zijn daarbij belangrijke uitgangspunten.

Het netwerk komt acht keer per jaar bij elkaar, telkens van 9.30 -11.00 uur, bij Syntein in Boxmeer (Bereklauw 1, 3e etage).

Belangstelling? Bezoek gerust een van de netwerkbijeenkomsten op:

- dinsdag 8 september 2020

- dinsdag 13 oktober 2020. Let op: dit is een themabijeenkomst van 14.00 - 17.00 uur. Locatie en onderwerp volgt.

- donderdag 19 november 2020

 

Kijk-, Lees- en Luistertips: Video's Praktijkvoorbeelden Downloads & links