"Dromen rondom gezondheid en positieve gezondheid worden gedeeld!"

Wie we zijn

Een beweging op gang brengen kun je niet alleen. Dat doen we samen. Met Positieve Gezondheid als gemeenschappelijke taal. Alle aangesloten partijen ondersteunen dit gedachtegoed en realiseren verbeteringen in het landschap van zorg en gezondheid in de regio. De resultaten en opgedane kennis hieromtrent wordt gedeeld zodat we van elkaar kunnen leren en het wiel niet telkens op verschillende plaatsen uitgevonden hoeft te worden. Zo ontstaat een beweging die steeds groter wordt en sneller gaat.

Deelname aan het netwerk is vrijwillig en kosteloos. Maar niet vrijblijvend dus mét inspanningsverplichting. Op inhoud. In de vorm van het formuleren van en uitvoering geven aan een pledge. Dit is een concrete belofte passend bij de implementatie van het concept van Positieve Gezondheid in de regio. Deze pledges van de netwerkleden staan. Samen leren, experimenteren, goede voorbeelden delen, elkaar vinden en verbinden zijn daarbij belangrijke uitgangspunten.

Het netwerk werkt met elkaar online samen in de groep "Samenwerken in Mooivallei" van het channel van de Beweging Limburg Positief Gezond op het online platform 1SociaalDomein. Je kunt hieraan deelnemen door een lidmaatschap van onze groep aan te vragen via www.1sociaaldomein.nl of een mailtje te sturen naar info@netwerkpositievegezondheid.nl. 

Voel je vrij om op het platform je gang te gaan, documenten te plaatsen, agenda – items op te nemen, video-sessies te hosten, collega’s uit te nodigen, vragen te stellen etc. Hoe meer interactie, hoe beter. 

Het netwerk komt via 1SociaalDomein ook ongeveer 7 keer per jaar online bij elkaar. Het tijdstip is telkens van 9.30 – 11.00 uur. Je vindt de datums bij "videosessies" op het platform en kunt ze in je agenda zetten door op de button “Ik ben erbij” te klikken.

Belangstelling? Sluit gerust aan op:

  • 26 oktober 2023
  • 14 december 2023 
  • 25 januari 2024
  • 28 maart 2024
  • 23 mei 2024 
  • 4 juli 2024
  • 26 september 2024
  • 28 november 2024 
Kijk-, Lees- en Luistertips: Video's Praktijkvoorbeelden Downloads & links